marți, 7 ianuarie 2014

Atestat informatica Ikebana

Acest atestat cuprinde 24 de pagini html, si are o documentatie in word de 21 de pagini. Sunt prezentate detalii despre originile ikebana, stiluri si principii, aranjamente florale, o galerie de imagini si o galerie video.

Idei de nunta - Atestat HTML

Acest atestat prezinta 17 pagini in html,si o documentatie in word de 20 de pagini. Sunt prezentate detalii despre decoratiuni de nunta, rochii de mireasa, si sfaturi pentru o nunta de vis. Atestatul contine o galerie de imagini si un clip video.

Atestat informatica Ibiza

Acest atestat contine 9 pagini realizate in html si o documentatie in word de 18 pagini. Sunt prezentate detalii despre Ibiza, generalitati, viata de noapte, preturi si atractii turistice din aceasta regiune. Atestatul contine o galerie de imagini si o sectiune de 4 clipuri video.

Hawaii - Atestat HTML

Acest atestat la informatica are 21 de pagini realizate in html si o documentatie in word de 20 de pagini. Atestatul prezinta informatii despre Istoria arhipeleagului, detalii despre Hawaii si diferite atractii turistice, cum ar fi:

- Plaja Waikiki
- Kalaupapa
- Big Island
- Mauna Kea
- Kauai
- Plaja Polihale
- Lana'i
- Maui
- Molokai
- Oahu
- Golful Hanauma
- Plajele cu nisip negru
- Centrul Cultural Polinezian

Proiectul contine o galerie de imagini din Hawaii, cateva clipuri video si o sectiune de contact.

Grecia Antica - Atestat Informatica HTML

Atestatul despre Grecia antica are 34 de pagini realizate in html si o documentatie de 19 pagini in word. SUnt prezentate detalii despre personalitati ale Greciei antice, detalii despre Atena, cronologie, marturii, forme de guvernare, educatie, arhitectura si olimpiade. De asemenea, atestatul are si o sectiune video.