marți, 22 octombrie 2013

Dinozaurii - Atestat HTML

Acest atestat informatica este realizat in HTML si CSS, si contine 16 pagini html, documentatia avand 18 pagini in word. Atestatul contine de asemenea,si un document cu explicatii html. Sunt prezentate detalii despre aparitia dinozaurilor, etimologie, clasificare, disparitie, specii de dinozauri. In sectiunea Video, sunt prezentate cateva clipuri,cu diferite specii.

Vacanțe exotice - Atestat HTML

Acest atestat contine 18 pagini realizate in html, si o documentatie in word de 17 pagini. In proiect sunt prezentate detalii despre cele mai frumoase destinatii exotice, precum ar fi: Antigua, Bahamas, Jamaica, Curacao, Aruba, Bali, Maldive, Mauritius, Seyschelles, Bora Bora, Dubai, Thailanda. Atestatul contine o galerie de imagini si o sectiune cu clipuri video.

Delta Dunării (v2) - Atestat HTML

Acest atestat contine 17 pagini realizate in html, si o documentatie in word de 18 pagini. Sunt prezentate detalii despre atractiile turistice din Delta, si detalii despre economia, geografia, fauna, flora, populatia, clima si apele Deltei. Proiectul contine o galerie de imagini si o sectiune cu clipuri video.

Delta Dunării - Atestat HTML

Atestatul contine 16 pagini in html si o documentatie cu 18 pagini in word. Intr-un design simplu si placut,sunt prezentate detalii despre atractiile turistice in delta, rezervatii naturale, geografie,economie,populatie,clima, flora, fauna,etc. De asemenea sunt prezentate cateva clipuri video cu pelicani,nuferi si atractii turistice.

Tradiții populare românești - Atestat HTML

Un atestat deosebit, ce prezinta detalii despre datinile si obiceiurile din tara noastra. Proiectul contine 22 de pagini realizate in html, si o documentatie in word de 20 de pagini. Sunt prezentate detalii despre dansurile populare, cantecele populare, traditiile romanesti (floriile, colindatul, rusaliile, cununa graului, etc) si obiceiuri (sacrificarea porcului, sanzienele, capra, martisorul, etc). Atestatul contine o sectiune video si o pagina de contact.