luni, 8 aprilie 2013

Cultura generala - Atestat HTML

Acest atestat contine 27 de pagini realizate in html, si o documentatie in word de 20 de pagini. Sunt prezentate detalii despre diferite subiecte, cum ar fi: stiinta, anatomia, biologia, chimie, fizica, inventatori, economie, etc. Proiectul contine o sectiune de teste grila realizate in javascript. Aceste teste va pot da rezultatul raspunsurilor pe loc. De asemenea, atestatul are si o sectiune cu clipuri video.

Cristiano Ronaldo - Atestat HTML

Atestat html, ce contine 18 pagini html,si documentatie (20 pagini in word). Prezinta detalii despre viata fotbalistului, cariera acestuia, goluri marcate. La sectiunea video, sunt prezentate cateva clipuri cu momente memorabile realizate de star.

Costinesti - Atestat HTML

Acest proiect contine 7 pagini in html, documentatia are 18 pagini in word. Este realizat cu dreamweaver,si prezinta detalii despre statiunea Costinesti: disco Ring, disco Tineretului, epava Evangelia, Obeliscul, microformele sapate in calcar, etc. In pagina Video este prezentat un clip cu epava Evangelia.

Corpul Uman - Atestat HTML

Proiectul despre corpul uman contine 22 de pagini realizate in HTML si o documentatie de 18 pagini in Word.Sunt prezentate detalii despre: Sistemul circulator, Sistemul digestiv, Sistemul osos, Sistemul muscular, Sistemul nervos, Sistemul respirator, Sistemul reproducator, Sistemul excretor.De asemenea, proiectul contine o galerie de imagini si o sectiune cu clipuri video.

Componentele unui Calculator - Atestat HTML

Acest atestat la informatica are 14 pagini html. Proiectul contine un intro in flash care prezinta toate componentele. Meniul principal si animatiile sunt de asemenea realizate in flash. Sunt prezentate detalii despre fiecare componenta in parte: RAM, Hard Disk , Procesor, Monitor, Unitate optica, Periferice, Placa de baza, Placa de retea, Modem, Placa video. Pentru fiecare componenta este prezentata o clasificare si modul de functionare.

Rasism - Atestat HTML

Acest proiect are un design foarte placut, si contine 12 pagini html, o animatie in flash, sunet de fundal,si o sectiune video, cu 5 filmulete. Sunt prezentate detalii despre combaterea rasismului, rasismul in Romania, proiecte in acest sens si citate celebre. De asemenea, din meniu se poate selecta pagina "Sondaj", care prezinta un formular de intrebari.

Cofeina - Atestat HTML

Acesta este cel mai simplu proiect de pe site,contine 8 pagini html si este realizat pe frame-uri. Putem opta pentru rulara sunetului de fundal,sau pentru oprirea acestuia. Atestatul contine detalii despre dependenta de cofeina, efectele asupra corpului, detalii generale si cofeina in alimente.

Civilizatia Egipteana - Atestat HTML

Acest atestat este realizat in html si flash. Contine o galerie de imagini in flash si 3 track-uri pentru selectarea sunetului de fundal. De asemenea, sunt prezentate detalii despre istorie, civilizatii disparute, monunente funerare, temple si preoti, zei ,piramide si hieroglife.

China - Atestat HTML

Atestatul despre China contine 29 de pagini html si o documentatie cu 19 pagini in word. Sunt prezentate detalii despre cultura chineza (traditie, filozofie, literatura, pictura), detalii despre diferite epoci si dinastii, detalii despre civilizatia chineza, politica, provincii, regiuni,clima,populatie, etc. In sectiunea video sunt prezentate 4 clipuri despre dansuri traditionale, marele zid, etc.

Champions League - Atestat HTML

Acest atestat contine informatii despre celebra competitie europeana de fotbal, Champions League. Sunt prezentate detalii despre structura acestei competitii, castigatoarele competitiei si performantele echipelor romanesti. De asemenea, proiectul contine clipuri video si o galerie de imagini.