marți, 19 martie 2013

Castelul Huniazilor - Atestat HTML

Un proiect deosebit ce contine 15 pagini HTML si o documentatie in word de 18 pagini. Sunt prezentate detalii despre Istoria castelului Corvinilor, legendele castelului (legenda corbului, legenda fantanii, legenda construirii cetatii din Hunedoara). De asemenea este prezentat si un tur al castelului. Proiectul contine o galerie de imagini si un clip video ce prezinta castelul Corvinilor.

Castelul Bran - Atestat HTML

Acest proiect contine 37 de pagini html. Sunt prezentate detalii despre istoricul castelului Bran, prezentarea generala a acestuia (pentru fiecare etaj in parte,avem informatii despre mobilier si despre fiecare camera) si galerie de imagini (atat de exterior cat si de interior).

Liga 1 la fotbal - Atestat HTML

Spune NU Drogurilor - Atestat HTML

Atestatul contine 28 de pagini html si o documentatie in word de 19 pagini. Sunt prezentate detalii despre dependenta, toleranta, efecte, tipuri de droguri, studii efectuate, informatii despre droguri, dictionar, si campanii antidrog. Proiectul contine si o sectiune video.

Campanie Anti-Fumat - Atestat HTML

Atestatul contine 20 de pagini realizate in html si o documentatie de 18 pagini in word. Sunt prezentate detalii despre efectele fumatului, detalii despre fumatul pasiv, sfaturi pentru a te lasa de fumat, statistici, legislatia impotriva fumatului in diferite tari, motive uzuale. Proiectul contine cateva clipuri video antifumat.