vineri, 15 martie 2013

Caini si pisici - Atestat HTML

Acest atestat cuprinde 50 de pagini realizate in html, si o documentatie in word de 20 de pagini. Sunt prezentate detalii despre animalele de companie - cainii si pisicile. Cele mai reprezentative rase din fiecare categorie sunt prezentate in detaliu. Proiectul contine si o galerie de imagini realizata in javascript, si o sectiue de clipuri video cu caini si pisici.

Masini - Atestat HTML

Atestatul despre automobile contine 15 pagini html si o documentatie de 25 de pagini in word. Sunt prezentate detalii despre diferite marci (Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Dacia, etc),industria automobilelor, constructia acestora si tunningul.De asemenea este prezentat un scurt istoric al masinilor, de la Ford T, pana in prezent.

Atomul - Atestat HTML

Acest atestat contine 20 de pagini realizate in html,si o docmentatie in word de 18 pagini. Sunt prezentate detalii despre structura atomului, descoperirea teoriei atomice, modele atomice, proprietati, dimensiuni, viteze. Proiectul contine si o sectiune video.

Arta japoneza - Atestat HTML

Acest atestat informatica are 12 pagini html si este realizat in HTML si CSS. Din meniu putem selecta: Home, Origami, Chanoyu, Feng Shui, Pictura japoneza, Ideogramele, Arta florala, Galerie, Video, Test, Contact. In sectiunea video avem 5 filmuete despre ikebana, origami si feng shui.

Alexandru Ioan Cuza - Atestat HTML

Atestatul contine 7 pagini html, si o documentatie in word de 17 pagini. Sunt prezentate detalii despre viata lui Alexandru Ioan Cuza, contributiile acestuia la infaptuirea unirii, reformele lui Cuza si abdicarea acestuia. De asemenea, atestatul contine si un clip video.

Manga - Atestat HTML

Al Doilea Razboi Mondial - Atestat HTML

Un atestat cu un design deosebit, contine 8 pagini realizate in html, si o documentatie in word de 18 pagini. Sunt prezentate detalii cronologice din al doilea razboi mondial, detalii despre lagarele de concentrare, despre pierderile omenesti si urmarile acestui razboi, detalii despre tehnologiile folosite de catre militari, etc.